Любов Черепаха та Леонід Ратнер стали почесними громадянами Запоріжжя

 

Сьогодні на сессієїх Запорізької міської ради було прийнято рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин Запоріжжя» трьом особам, серед яких – двоє видатних спортсменів.

Це Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, Заслужений тренер України та СРСР Леонід Ратнер, який привів національну жіночу збірну України з гандболу до бронзи Олімпійських Ігор, та неодноразово виводив нашу дружину на найпрестижніші п’єдестали пошани.

Ще одним «Почесним громадянином Запоріжжя» стала найтитулованіша спортсменка в світі гирьового спорту – 14-разова чемпіонка світу, багаторазова чемпіонка світу і Європи, Заслужений майстер спорту України, Заслужений майстер спорту Міжнародної конфедерації майстрів гирьового спорту – Любов Черепаха. Цікаво, що Любов Олександрівна стала четвертою жінкою у списку почесних громадян Запоріжжя, і першою жінкою спортсменкою.

На сьогодні у списку «Почесних громадян Запоріжжя» 74 особи, в тому числі і такі видатні спортсмени та тренери як Леонід Жаботинський, Євген Чертков, Юрій Бєладзе. А відтепер ще й Леонід Ратнер та Любов Черепаха.

 

«ЗА!спорт»