Троє запорізьких важкоатлетів стали медалістами чемпіонату України

 

У Коломиї відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед молоді до 23 років.

Запорізьку область представляли чотири спортсмена, троє з яких вертаються додому з медалями!

Чемпіоном України у вазі +105 кг став Олег Ганзенко, показавши у сумі результат в 370 кг (170 ривок, 200 поштовх). Цей спортсмен — вихованець ОСДЮСШОР-ЗОШВСМ, Спартак, студент Економіко-правничого коледжу ЗНУ. Тренується під керівництвом Олександра Слободянюка та Анатолія Орлова.

 

Дмитро Вороновський виборов  срібло у ваговій категорії 56 кг. Результат спортсмена 226 кг (101 кг ривок, 126 кг поштовх) Дмитро — вихованець ЗОШВСМ, ЗСУ, студент Запорізького національного університету. Тренується під керівництвом Олександра Слободянюка та Анатолія Орлова.

 

Тарас Гришин став чемпіоном України у вазі  69 кг. Важкоатлет в сумі підняв 287 кг (126 кг у ривку, та 161 кг – у поштовху). Тарас — вихованець ОСДЮСШОР-ЗОШВСМ, Спартак, студент Запорізького національного університету. Тренується під керівництвом Олександра Слободянюка та Анатолія Орлова.

 

Кирило Пирогов зупинився за крок від бронзи, він посів 4 місце у ваговій категорії 94 кг, набравши в сумі 344 кг (160 кг ривок, 184 кг — поштовх). Це спортсмен — вихованець ЗОШВСМ, Динамо, студент Запорізького національного університету. Тренується під керівництвом Олександра Слободянюка та Анатолія Орлова.

Серед чоловіків команда Запорізької області посіла 6 місце в командному заліку.

Наступний старт для запорізьких важкоатлетів — чемпіонат України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок, що  11-17 вересня прийматиме Львів.