У Запоріжжі майбутні залізничники виграли регіональний етап змагань з настільного тенісу

 

Два дні у Запоріжжі тривали змагання другого етапу Всеукраїнських змагань з настільного тенісу серед чоловічих команд запорізьких закладів професійної освіти. В боротьбу за звання кращого вступили команди десяти закладів:

 

-Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей

-Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту

-Запорізьке вище професійне училище

-Запорізький професійний ліцей залізничного транспорту

-Запорізьке вище професійне училище «Моторобудівник»

-Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти

-Запорізьке машинобудівне вище професійне училище

-Запорізький професійний ліцей сервісу

-Вільнянський професійний ліцей

-Запорізький правобережний професійний ліцей

 

У перший день команди визначали кращих у двох групах, граючи між собою по колу. В результаті з першої групи до фіналу пройшли збірні професійного торгово-кулінарного ліцею та центру професійно-технічної освіти водного транспорту. В другій групі кращими стали машинобудівне вище професійне училище та професійний ліцей залізничного транспорту.

 

Фінальний етап відбувався на базі Запорізького професійного торгово-кулінарного ліцею. У першому півфіналі команда господарів змагань поступилася ліцею залізничного транспорту 0:3. У другому машинобудівне вище професійне училище здолало центр професійно-технічної освіти водного транспорту 2:1.

 

Таким чином в фіналі зустрілися майбутні залізничники та збірна машинобудівного вищого професійного училища. В затятій боротьбі перемогу 2:1 святкувала команда Запорізького професійного ліцею залізничного транспорту, у складі Сергія Антропова, Дениса Дудика, Владислава Остапова та Сергія Нестерчука.

 

  • Змагання видалися дуже складними, але дуже сподобалися. Я вперше беру участь у такій першості, хоча тенісом займаюся майже сім років. Найважчі зустрічі були у фіналі — складно було впоратися з хвилюванням. Ми дуже старалися перемогти, і дуже раді що все склалося вдало, ще й досі у шоці від перемоги, — розповів капітан команди ліцею залізничного транспорту Владислав Остапов, який опановує професію машиніста.

 

У зустрічах за третє місце учні центру професійно-технічної освіти водного транспорту здолали господарів змагань, команду професійного торгово-кулінарного ліцею 3:0.

 

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ