Учениці запорізьких закладів професійної освіти визначили сильніших за тенісним столом

 

8-9 лютого на базі Запорізького професійного торгово-кулінарного ліцею відбувся другий етап Всеукраїнських змагань з настільного тенісу серед учениць запорізьких закладів професійної освіти. Визначити кращих зібралися вісім команд , які представляли наступні навчальні заклади:

 

-Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту

-Запорізьке вище професійне училище

-Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти

-Запорізький будівельний центр професійно-технічної освіти

-Запорізький професійний ліцей сервісу

-Запорізьке вище професійне училище моди і стилю

-Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей

-Вільнянський професійний ліцей

 

Команди, складені з трьох учасниць, зіграли між собою по колу. Стабільний результат показала трійка лідерів, запекла боротьба за розподіл місць між її учасницями точилася до останнього.   В результаті набравши 7 очок вперед вирвалася команда Запорізького  вищого професійного училища моди і стилю, у складі Карини Самарчук, Ліни Лихолаш та Софії Дерези.

 

По 5 очок заробили команди Вільнянського професійного ліцею та господарки змагань —   Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей. Володаря другого місця визначила очна зустріч між цими командами, в якій сильнішими були дівчата з Вільнянська.

 

-Я вже три роки навчаюся у запорізькому торгово-кулінарному ліцею, і всі ці роки беру участь у змаганнях з настільного тенісу, — ділиться враженнями одна з учасниць змагань, Вікторія Тріфілова, —  мене запросив викладач фізкультури, і мені сподобалося — навіть почала займатися настільним тенісом професійно. На цих змаганнях у мене є принципова конкурентка, з якою ми зустрічаємось вже три роки, і вона завжди у мене виграє. А мені для перемоги, напевно, не вистачає ігрового досвіду — я навчаюся і працюю, тому не маю багато часу для спорту.

 

Попереду на переможниць змагань чекає третій, вирішальний етап Всеукраїнських змагань з настільного тенісу серед учениць закладів професійної освіти . Він стартує 20 лютого у Чернівцях, де силами поміряються кращі команди з усіх регіонів України.

 

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ