Запрошуємо на зустріч спортивний актив Запоріжжя

 

 

3 лютого 2018 року об 11:00 Громадська Спілка «Асоціація Спортивних Організацій» (АСО) і Фонд Розвитку Спорту (ФРС) запрошують Вас до публічного тренінгу-обговорення «Ярмарок Спорту: сьогодення й перспективи».

 

Захід передбачає низку запланованих дискусій, інтенсивів та обговорень, до яких залучені представники спортивного товариства, влади, громадянського суспільства, експерти та активісти.

 

Дискусія проводитиметься за таким сценарієм та охоплюватиме наступні питання:

 

10:30 – 11:00Реєстрація учасників
11:00 – 11:30Вітальне словоДо слова запрошуються організатори,

представники влади.

11:30 – 12:00Урочиста частинаПривітання активних учасників «Ярмарку Спорту – 2017»
12:00 – 12:30Діалог з владоюСпілкуємось з начальником управління фізкультури, молоді і спорту Запорізької облдержадміністрації Наталею Власовою на теми:

—   Забезпечення Управлінського сприяння у сфері фізичної культури та спорту.

—   Форми взаємодії Громадських Об’єднань з владою, спрямовані на розвиток фізичної культури та спорту.

—   Відкриті владою проекти, програми, що спрямовані на розвиток фізичної культури та спорту, в яких громадськість має брати участь.

12:30 –12:45Кава-брейк
 

 

 

 

 

 

 

12:45 –15:45

Тренінг-інтенсивАвторський тренінг д.н., проф.

Сущенка Андрія Віталійовича на тему: «Тренер у публічному просторі: теорія і практика»

«Ярмарок спорту-2018»Обговорення плану дій та створення робочої групи з проведення щорічного «Ярмарку Спорту», що запланований на 2 червня 2018 року (спілкуємось з представником оргкомітету «Фестивалю Сім’ї» Дмитром Матюхіним).
Спортивна комунікаціяЯк спортивним організаціям долучитись до проектної діяльності? Як писати грантові проекти і залучати партнерів до своїх програм? (спілкуємось з експертом інфраструктурної програми для України Німецького уряду Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, Катериною Мінаковою)
15:45 –16:00

 

Вручення сертифікатів учасникам тренінгу.
16:00 –16:15Кава-брейк, неформальне спілкування

 

Дата та час:  3 лютого 2018 року

За адресою: м. Запоріжжя, вул. Гагаріна, 3 (ТЦ «Гагарін») у приміщенні

EDISON SPACE  COWORKENG

 

Для участі просимо зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/forms/UbthuXM7InDeWU9o2

 

 

 

ДОВІДКА:

 

Організатором щорічного у Запоріжжі «Ярмарку спорту» виступають Асоціація спортивних організацій (АСО)та Фонд Розвитку Спорту (ФРС).

АСО – це громадська спілка, що об’єднує колективи, клуби, громадські організації та федерації з рідних видів спорту.

Ідея створення Асоціації з’явилася під час роботи над організацією попередніх ярмарків спорту, коли багато організацій об’єднались навколо ідеї проведення свята спорту і здорового способу життя.

Сьогодні до Асоціації спортивних організацій входить більше п’яти  десятків колективів Запорізької області.

Обери свій спорт! – саме під таким девізом щорічно проходить вже традиційне і грандіозне свято спорту, здорового способу життя, спортивної комунікації та комфортного відпочинку – «ЯРМАРОК СПОРТУ».

Організатори свята запрошують представників спортивних колективів, федерацій, дитячих спортивних шкіл міста прийняти участь у заході з метою популяризації свого виду спорту гостям свята. За словами натхненників заходу, ідея свята полягає в тому, щоби місцеві жителі могли обрати собі вид спорту та визначитися з колективом, що його представляє. Крім того «ЯРМАРОК СПОРТУ» – це конкурси і призи, вікторини та естафети, музика і дитячий сміх.