Двоє гравців “Запоріжжя-ZOG” зіграють в матчі всіх зірок Суперліги

27 січня у Миколаєві відбудеться Матч Зірок Суперліги. Так, Матч зірок 2018 пройде у форматі зустрічі збірної Півдня проти збірної Півночі. До збірної Півдня увійдуть гравці господара свята – МБК “Миколаїв”, а також “БІПА”, “ХІМІК” та “Запоріжжя-ZOG”. Збірну Півночі укомплектують гравці з “Дніпра”, “Будівельника”, “Черкаських Мавп” та “Політехніка”.

 

Cтартову п’ятірку обирали п’ятьма рівноправними голосами, це по чотири капітани від Півночі та Півдня, а також думка вболівальників.

 

У голосуванні вболівальникам було запропоновано проголосувати за гравців передньої та задньої ліній збірних. Відповідно до голосування залікові очки отримували по два гравці задньої лінії та три гравці передньої лінії Півдня і Півночі. У цьому голосуванні гравець БК «Запоріжжя-ZOG» Олексій Щепкін був визнаний одним з переможців та отримав заліковий бал. Також за нього проголосували три капітани команд від Підня. Таким чином, за думкою як прихильників баскетболу так і професійних гравців, Олексій отримав право взяти участь в Матчі Зірок Суперліги, як гравець стартової п’ятірки.

 

Згідно загальної системи голосів у стартовій п’ятірці збірної Півдня вийдуть:

 

Клим Артамонов (4 голоси), Олексій Щепкін (4), Олексій Онуфрієв (3), Олександр Тищенко (3), В’ячеслав Петров (2).

 

Другу п’ятірку обирали тренери команд Півночі та Півдня. І високої оцінки від провідних вітчизняних фахівців був удостоєний ще один гравець БК «Запоріжжя-ZOG» Юрій Кондраков. Він також зіграє за команду Півдня у Матчі Зірок Суперліги Парі-Матч 2018, який відбудеться у Миколаєві 27 січня.

 

Прес-служба «Запоріжжя-ZOG»