Чоловічі команди запорізьких училищ визначили кращих у волейболі

 

У спортивному залі Запорізького вищого професійного училища визначили переможців обласних змагань з волейболу, серед учнів професійно-технічних навчальних закладів.

 

На попередньому етапі, що проходив минулого тижня, п’ятнадцять чоловічих команд визначили кращих у трьох групах. Нажаль, приїхати на фінальні змагання не змогли лідери районних груп, тож переможця визначав квартет кращих запорізьких команд:

 

«Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей»

«Запорізьке вище професійне училище»

«Запорізьке вище професійне училище «Моторобудівник»»

«Запорізьке машинобудівне вище професійне училище».

 

Аби визначити фіналістів, між собою зіграли навхрест перші та другі номери обох груп. Обидва півфінали вийшли надзвичайно захоплюючими та видовищними – хлопці до останнього грали м’яч у м’яч, і показали на стільки рівну гру, що долю переможця у третьому сеті вирішувала здебільшого фортуна. У першому матчі машинобудівне вище професійне училище здолало торгово-кулінарний ліцей 2:1. У другому з таким самим рахунком  вище професійне училище «Моторобудівник» перемогло господарів паркету – команду вищого професійного училища.

 

У фіналі інтрига виявилася меншою.  Запорізьке машинобудівне вище професійне училище впевнено здолало училище «Моторобудівник» — 2:0.

 

В матчі за третє місце учні торгово-кулінарного ліцею в напруженій боротьбі перемогли збірну вищого професійного училища – 2:1.

 

Як розповів спеціаліст Запорізького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ Едуард Мотора,  за підсумками змагань з кращих гравців фінального етапу буде складено команду, що представить Запорізьку область на всеукраїнській спартакіаді ПТНЗ. Для учнів запорізьких ПТНЗ спортивні змагання на цей рік завершилися. Вже на початку 2018-го обласна спартакіада продовжиться змаганнями з настільного тенісу.

 

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ