В аматорській волейбольній лізі лідирують студенти гідроенергетичного коледжу

Тривають ігри аматорської ліги Запорізької області з волейболу, серед студентів вищих навчальних закладів 1-2 рівнів акредитації. Нагадаємо, цього року участь в турнір бере сім чоловічих команд, які протягом навчального року зіграють між собою у два кола.

 

Днями матчі третього туру відбулися на базі Запорізького  авіаційного коледжу ім.О.Г.Івченка. Зустрічалися господарі змагань,  команда Запорізького будівельного коледжу та Дніпрорудненського індустріального технікуму.

 

Завдання потрапити до трійки лідерів поставила собі  команда запорізького авіаційного коледжу, яка приймала третій тур змагань на своєму майданчику. Втім у першому матчі господарі поступилися збірній будівельного технікуму 1:3. Натомість згодом виграли у гостей з Дніпрорудного 3:1. Ще в одному матчі студенти Дніпрорудненського індустріального технікуму здолали майбутніх будівельників 3:1.

 

У турнірній таблиці нараз одноосібно лідирує минулорічний чемпіон – збірна гідроенергетичного коледжу, яка не програла жодної зустрічі. На другій позиції іде будівельний коледж, на третій – студенти з Дніпрорудного. Боротьба за четверту сходинку точиться між командами медичного, будівельного та авіаційного коледжів.

 

Наступний зїзний тур команди проведуть в грудні у Мелітополі.

 

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ