Учні запорізьких ПТНЗ зійшлися на стрітбольному майданчику

 

Команди одинадцяти професійно-технічних навчальних закладів Запорізької області зібралися у спортивному залі центру професійно-технічної освіти водного транспорту, аби визначити кращих у стрітболі.

-Сьогодні у нас грає тут 11 команд – і це лише з міста Запоріжжя. Паралельно визначають кращих в Бердянську, Мелітополі, Пологах. І це відбір на спартакіаду ПТНЗ, де буде представлено п’ять видів спорту – баскетбол, волейбол, легка атлетика, настільний теніс та футзал. За кілька місяців до всеукраїнської спартакіади ми зберемо всіх переможці зональних етапів, вони зіграють між собою, і за результатами цих ігор буде складено збірну області, яка виступить на національному рівні. Запорізька область традиційно гідно виступає на всеукраїнських змаганнях серед ПТНЗ, тож сподіваємось не порушувати добрих традицій, — відзначив під час урочистого відкриття змагань начальник Запорізького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ Андрій Муштай.

Цього року за звання чемпіона зійшлися:

 

-Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей

-Запорізький професійний ліцей автортанспорту

-Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту

-Запорізьке вище професійне училище

-Запорізький професійний ліцей залізничного транспорту

-Запорізьке вище професійне училище «Моторобудівник»

-Запорізький правобережний професійний ліцей

-Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти

-Запорізьке машинобудівне вище професійне училище

-Запорізький будівельний центр професійно-технічної освіти

-Вільнянький професійний ліцей

Команди спочатку змагалися у двох групах, з яких до фінальної частини виходили по дві кращих. Ними стали Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей, вище професійне училище «Моторобудівник», правобережний професійний ліцей та господарі змагань – учні центру професійно-технічної освіти водного транспорту.

Право виступити у фіналі вибороли команди вищого професійного училища «Моторобудівник» та правобережний професійний ліцей. У непростій боротьбі, мінімальну перемогу 9:8 виборов правобережний професійний ліцей. В матчі за третє місце збірній центру професійно-технічної освіти водного транспорту без проблем вдалося обійти професійний торгово-кулінарний ліцей 5:0.

 

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ