Сергій Попов зупинився за крок від медалі престижних міжнародних змагань з пляжного волейболу

На престижному турнірі серії FIVB Beach Volleyball World Tour у Нідерландах наші найкращі пляжники посіли четверте місце.

 

На змаганнях серії FIVB Beach Volleyball World Tour, що відбувся в нідерландському місті Алсмер, Україну представляли Олексій Денін та Сергій Попов, нагадаємо Сергій запоріжець, але виступає за Хмельницький,  а також  запорізька пара Євген Журавель – Ярослав Гордєєв.

 

Нажаль наша пара вже у другому кваліфікаційному раунді поступилася американському дуету Колинске/Еванс – 1:2 (27:25, 17:21, 7:15). А ось Денін/Попов пробилися аж до півфіналу турніру.

 

Там вони, щоправда, поступилися італійцям Камінаті/Россі – 0:2 (21:23, 12:21), але ж саме ці представники «Скуадри Адзурри» зрештою стали переможцями змагань!

 

Ну, а поєдинок за третє місце взагалі вийшов прикрасою всього турніру. Там українцям протистояла турецька пара Мермер/Джигиноглу. У першій партії наш дует легко взяв гору – 21:13. Але далі пішла розгорнулася найзапекліша боротьба. Суперники постійно йшли очко в очко, проте вирішальний розіграш залишився на турками – 21:19.

 

У такому ж ключі проходив і тай-брейк. Знову було суперництво очко в очко і, на жаль, знову останнє слово залишилося за Мермер-/Джигіноглу – 18:16.

 

Проте, хоч як там було, а Олексій Денін та Сергій Попов заслужили найліпших слів за справжній бійцівський характер!

 

Прес-служба ФВУ