У Запоріжжі студенти-металурги вдесяте виграли обласні змагання з міні-футболу

 

Визначено переможця Запорізької області з міні-футболу серед студентів коледжів і технікумів. Участь у змаганнях взяли дванадцять команд, які два дні визначали кращих у групах. Сьогодні ж квартет кращих зійшовся, аби дізнатися переможця.

 

До фіналу вийшли наступні команди збірні – Запорізький авіаційний коледж, Токмацький механічний технікум ЗНТУ, Коледж Класичного приватного університету та Запорізький металургійний коледж ЗДІА. Остання команда вважалася фаворитом турніру, адже попередні дев’ять років поспіль вигравала обласні мініфутбольні змагання.

 

Не віддали майбутні «металурги» пальму першості і цього разу. Зі стопроцентним показником, не програвши у жодній зустрічі, команда ЗМК ЗДІА вдесяте виграла головний трофей. Цікаво, що ювілейне чемпіонське звання присвятили керівнику фізичного виховання металургійного коледжу – Валерію Тищенко, який саме сьогодні відзначає свій день народження.

 

Друге місце у команди коледжу КПУ, яка програла лише «металургам», третя – збірна Запорізького авіаційного коледжу.

 

Особистими призами відзначили кращих гравців турніру. За результатами групового раунду найрезультативнішим бомбардиром був Олексій Новік з токмацького механічного технікуму. А у фіналі найбільше голів забив студент металургійного коледжу Андрій Веремеєнко. Хлопців відзначили грамотами та цінними подарунками. А команда переможець додала у свою колекцію красень-кубок.

 

Нагадаємо, наступного року переможець обласних змагань з міні-футболу представить Запоріжжя на Всеукраїнській спартакіаді серед коледжів та технікумів, яка буде проводитися вперше за останні роки.

 

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ