Учні запорізьких ПТНЗ визначили кращих міні-футболістів

 

Два тижні у Запорізький області тривали змагання з міні-футболу серед учнів професійно-технічних начальних закладів регіону. Спочатку місцеві ПТНЗ визначили кращих у п’яти групах – двох запорізьких, мелітопольській , пологівській та бердянській. Загалом участь у відборі взяли 20 команд.

 

З кожної групи до фіналу мали вийти по дві кращих команди. Та, нажаль, з районів доїхав до фінального етапу, який відбувався в обласному центрі, лише  Пологівський професійний ліцей. Решту претендентів на перемогу склали переможці запорізьких груп: Запорізький професійний ліцей залізничного транспорту, Запорізьке вище професійне училище,  Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту, Запорізьке машинобудівне вище професійне училище.

 

На спортивному  майданчику центрального парку відпочинку та культури «Дубовий гай» команди зіграли між собою по колу. Найзапекліша боротьба тривала між майбутніми «залізничниками» та «моряками». В результаті перемогу, з мінімальною перевагою здобули учні Запорізького професійного ліцею залізничного транспорту. Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту став другим, а замкнула трійку призерів команда Запорізького вищого професійного училища.

 

За результатами цих змагань з кращих гравців фінального етапу буде складено збірну Запорізької області, яка наступного представить регіон на всеукраїнських змаганнях професійно-технічних начальних закладів регіону.

 

 

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ