У Запоріжжі стартував відбір на всеукраїнські змагання з міні-футболу серед коледжів

 

Студенти запорізьких коледжів розпочали обласні змагання з міні-футболу, мета яких – відібрати кращу команду на всеукраїнські змагання, які відбудеться вперше за останні роки.

 

У боротьбу за право представити регіон на всеукраїнському рівні вступили дванадцять команд:

 

Запорізький гідроенергетичний коледж ЗДІА

Запорізький будівельний коледж

Запорізький металургійний коледж ЗДІА

Коледж Класичного приватного університету

Запорізький медичний коледж

Коледж запорізького інституту економіки та інформаційних технологій

Запорізький авіаційний коледж

Економіко правничий коледж ЗНУ

Токмацький механічний технікум ЗНТУ

Запорізький електротехнічний коледж ЗНТУ

Запорізький гуманітарний коледж ЗНТУ

Запорізький торгівельний коледж ЗНУ

 

Команди, розділені на дві групи, визначатимуть кращих два дні. А фінал, до якого вийдуть по дві команди з кожної групи, відбудеться у п’ятницю. Зазначимо, що змагання студентів приймає щойно збудований стадіон школи№7,  Комунарського району Запоріжжя, де спеціально для міні-футболу обладнано майданчик зі штучним покриттям.

 

-Цього навчального року коледжі вперше братимуть участь у всеукраїнських змаганнях. Це буде чемпіонат України серед коледжів. Хотілося провести відбір до національних змагань на високому рівні, гідно відібрати команди на нормальних полях, тому ми дуже вдячні керівництву школи№7, за те, що нам надали таке поле, — відзначив начальник Запорізького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ Андрій Муштай, — Ми дуже зраділи, що Міністерство, в особі Комітету з фізичного виховання та спорту, проводитиме чемпіонат України. Рівень команд в Запоріжжі високий — думаю ми гідно проведемо відбір. І найсильніший поїде на чемпіонат України.

 

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ