«ХортА» відзначила своїх кращих вихованців на честь Дня фізкультури і спорту

Цієї суботи у Василівці відзначали День фізичної культури і спорту України.Традиційно свято приймав ФОК «Таврія», де із самого ранку розпочалися змагання з футболу, волейболу, настільного тенісу, дартсу, футболу 3х3 та футбольні конкурси для малечі.5

Запеклі спортивні баталії між представниками Василівського району затягнулися на  кілька годин. В результаті футбольний турнір виграла «Таврія», у волейболі непросту перемогу вирвали дівчата з Дніпрорудного, у футболі 3х3 кращою була «Спарта», в дартсі найбільш влучним виявився кидок у Микити Тахтарова, а у настільному тенісі не знав собі рівних директор ФОК «Таврія», член правління СК «ХортА» Роман Білка.

8

Зарядившись спортивним духом, учасники свята зібралися для урочистої церемонії нагородження переможців, та вшанування кращих спортсменів, тренерів і спортивних фахівців Василівського району. Надзвичайно приємно, що кращою командою району, за підсумками 2017 року було визнано колектив з естетичної гімнастики СК «ХортА» – «Irida», під керівництвом Ольги Запорожець та Марини Костенко. Юні гімнастки цього рік прославили Василівку на всю Україну, вигравши два золота і дві бронзи на всеукраїнських змаганнях в Одесі. В подяку юні грації порадували присутніх своїм яскравим виступом.

13

Ще одну нагороду від районної влади отримав голова  правління СК «ХортА», Антон Карнаух, якого відзначили в числі кращих спортивних меценатів району грамотою «За вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту у Василівському районі».

11

Свою церемонію нагородження, з нагоди свята, провів і спортивний клуб «ХортА». За підсумками року відзначили юну борчиню Вероніку Павличенко. 10-річна зірочка цього року стала переможницею Всеукраїнського турніру, а також відзначилася на чемпіонаті області з сумо. За словами голови правління СК «ХортА», Антона Карнауха, в цій тендітній дівчинці клуб бачить велику перспективу. Тому з нагоди свята вирішило подарувати спортсменці фірмові борцівки, побажавши, аби вони стали для Вероніки щасливими. І дівчинка прославляла рідне місто так само, як її кумир – інша вихованка «Хорти», дворазова чемпіонка світу з сумо Карина Колесник. До речі, нагода випробувати подарунок буде у Вероніки вже цього тижня – найближчими днями спортсменка буде захищати честь СК «ХортА» на всеукраїнському турнірі у Токмаку.

10

Подарунок одержала і секція естетичної гімнастики СК «ХортА» –  «Irida». Антон Карнаух передав тренерам сертифікат, на отримання спортивного інвентарю – вже найближчими днями дівчата отримають комплект спеціальних кубиків для розтяжки.  На початку нового змагального сезону, який дівчата відкриють  наприкінці вересня у Вінниці, такий подарунок неодмінно стане у нагоді.

9

Ще один масштабний сюрприз від «Хорти» чекав на всіх учасників свята спорту – клуб почастував всіх присутніх смачною шурпою. Після фізичних змагань на свіжому повітрі сто літрів цієї страви розлетілися на «ура»!

 

СК «ХортА»