Запорізькі плавці вилетіли на Універсіаду

Студентська збірна України з плавання сьогодні з Києва вилетіла до Китаю, де вже 19 серпня стартує 29-та Всесвітня Універсіада.

 

У складі команди плавців двоє запоріжців – студент Запорізького національного університету Сергій Фролов. Та Сергій Шевцов, який навчається у Класичному приватному університеті.

 

Першим в боротьбу за медалі вступить досвідчений Фролов. У колекції цього плавця вже є золото і срібло Універсіади в Кванджу-2015, та срібло і бронза Універсіади в Казані-2013.

20 серпня Сергій Фролов стартує на дистанції 400 м вільним стилем. 21-го на коронній дистанції 1500 м вільним стилем, а 23-го буде долати 800 м.

 

Для дебютанта Універсіади, фаніліста нещодавнього чемпіонату світу, Сергія Шевцова, змагання у Тайбеї розпочнуться 23 серпня з дистанції 100 м вільним стилем.  25-го він змагатиметься на улюбленій 50-метрівці вільним стилем. А 26-го побореться за нагороди студентських змагань у складі естафети 4 x 100 м вільним стилем разом з Дмитром Гурніцьким, Олександром Карпенком та Андрієм Хлопцовим.

 

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ