Де тренуватимуться спортсмени, які лишилися без бази через продаж манежу

 

Продаж легкоатлетичного манежу спортивного клубу «Запоріжсталь» компанії  Sport Life спричинив публікацію низки інформаційних повідомлень щодо подальшої роботи СДЮШОР зі спортивної гімнастики та СДЮШОР з легкої атлетики. Зокрема, з’явилася інформація, що вихованці спортивних закладів позбавлені можливості повноцінного функціонування та організації навчально-тренувального процесу до повної реконструкції манежу.

 

Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації інформує громадськість, батьків та тренерсько-викладацький склад спортивних закладів, що питання забезпечення роботи СДЮШОР зі спортивної гімнастики та СДЮШОР з легкої атлетики на період реконструкції манежу вже вирішене.

 

Для організації навчально-тренувального процесу СДЮШОР зі спортивної гімнастики будуть укладені договори оренди спортивних залів та допоміжних приміщень з їх власниками:

 

− із Запорізьким національним університетом (для заняття з групами ВСД, СП 2-3р.н);

 

− із Запорізьким обласним центром розвитку дитячої творчості (для занять з групами СП 1 р.н. та БП 4-3-2);

 

− із Запорізьким обласним інтернатом спортивного профілю (для занять з групами БП 1 р.н. та ПП 1-2 р.н.).

 

Адміністрація школи також буде базуватися та виконувати свої посадові обов’язки у приміщенні, яке надав Запорізький обласний інтернат спортивного профілю. Крім цього, на теперішній час учні-спортсмени (члени збірної команди Запорізької області та резервного складу збірної України зі спортивної гімнастки) відпочивають та тренуються у спортивно-оздоровчому таборі в м. Приморськ.

 

Для повноцінного функціонування СДЮШОР з легкої атлетики з 1 липня 2017 року навчально-тренувальний процес у групах початкової підготовки 1-2 року навчання, базової підготовки 1-4 р.н., спеціалізованої підготовки та групи підготовки до вищої спортивної майстерності буде проводитись на спортивних базах: ЗБЛ № 9, ЗОШ № 73, ЗОШ № 6, ліцею «Захисник», стадіоні «Локомотив», стадіоні пожежної частини № 12 Хортицького району, майданчику для метань на острові Хортиця, на Набережній згідно зі встановленим розкладу. Адміністрація школи буде базуватися в офісному приміщенні, яке надав на безготівковій основі ФСТ «Спартак», що розташований за адресою: вул. Лермонтова, 21, кабінет № 51, та працюватиме  згідно з штатним розкладом.

 

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю  ЗОДА