Завтра у Запоріжжі відбудеться Олімпійський День

 

3 червня до Запоріжжя завітає Всеукраїнський Олімпійський день – це щорічний спортивно-видовищний захід, який проводиться за ініціативи Міжнародного олімпійського комітету Національним олімпійським комітетом України.

 

Вперше в нашому місті свято спорту відбудеться в парку Трудової Слави. Місце обрали не випадково  — за планами місцевої влади найближчим само тут має з’явитися Алея Олімпійських Чемпіонів, де встановлять пам’ятники запоріжцям, які прославляли наш край на Олімпійських Іграх.

 

За попередніми даними запорізького обласного відділення національного Олімпійського комітету України, участь у святі візьме більше 800 запоріжців. Це відомі спортсмени, тренери, учні спортивних та загальноосвітніх шкіл, студентська молодь, представники «Інваспорту», любителі фізичної культури та спорту.

 

Захід стартує о 10-ї з флешмобу, який проведе Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Ольга Стражева. Потім відбудуться легкоатлетичні  забіги в різних вікових групах —  від дошкільнят до ветеранів. На переможців та призерів чекають пам’ятні подарунки від Національного олімпійського комітету.

 

Запорізьке обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ