Трансляцію Суперкубка України з футзалу із Запоріжжя будуть вести дев’ять телеканалів

futsal13 серпня у Запоріжжі відкриють новий сезон в українському футзалі.

 

Стартує він матчем за Суперкубок України, між львівською «Енергією» та харківським «Локомотивом». Гра відбудеться в палац спорту «Запоріжалюмінбуд» о 13.00. Квитків на цей матч вже нема.  Втім любителі футзалу матимуть можливість спорстерігати за грою у прямій трансляції, яку із Запоріжжя вестимуть одразу дев’ять телеканалів!

Головним транслятором виступає всеукраїнський телеканал XSPORT, що працює в цифровому ефірі Т2 та має покриття по Україні близько 32%. Також матч транслюватимуть кабельний телеканал Спорт1, IPTV-канал  Mostvideo.tv, супутниковий канал (відкритий доступ на супутнику Amos-2) Телевсесвіт та наступні регіональні телеканали: Запоріжжя ТБтелекомпанія Алекс (м. Запоріжжя),телеканал TV5-спорт (м. Запоріжжя), кабельний телеканал 402 (м. Івано-Франківськ) та Львів ТБ. Також трансляція відбудеться на офіційному каналі Асоціації футзалу України в YouTube.

 

 

— Дев’ять телетрансляторів матчу за Суперкубок України — це показник попиту на український футзал вищого гатунку. І це ще не межа — ми хочемо поширювати географію і проникнення футзалу в регіони, на регіональні телеканали. Попит на футзал є, тепер наше завдання — задовольнити його не тільки кількістю трансляторів, а й якістю, емоційностю телекартинки, регулярністю телетрансляцій, інтригою в чемпіонаті, — розповів Дмитро Копій, керівник з медіа-напрямків Асоціації футзалу України.

 

Нагадаємо, що матч за Суперкубок України між львівською «Енергією» та харківським «Локомотивом» відбудеться 13 серпня у СК Запоріжалюмінбуд у м. Запоріжжя. Початок гри о 13.00. Коментуватимуть цей поєдинок Дмитро Копій та Олександр Тингаєв.

 

Артем Терентьєв, прес-служба Асоціації футзалу України