На березі Азовського моря провели обласні змагання з футзалу

В селищі Кирилівка на майданчику зі штучним покриттям ДЮСШ «Азовець» Запорізька обласна організація ВФСТ «Колос» провела відкритий обласний турнір з футзалу серед юнаків 2007-2008 рр.н.

 

 

 

 

 

 

 

 

У змаганнях, які були присвячені Міжнародному Дню захисту дітей,  взяло участь 6 команд: «Азовець» (сел.Кирилівка), ДЮСШ (м.Приморськ), ФК «Мелітополь», «Спартак»(м.Мелітополь), «Біол-1″та «Біол-2» (обидві також з Мелітополя).

 

Цікаво було спостерігати за поєдинками ще зовсім юних майбутніх «Шевченків» та «Ребрових». Для когось, можливо, це були взагалі перші змагання в житті. Задоволення від ігор отримували не тільки діти, а й їхні батьки та вболівальники. В результаті проведених змагань переможцем обласного туніру стала команда «Спартак» (тренер Михайло Чалий). Друге місце посіли господарі майданчику — команда «Азовець». Підопічні Романа Сердяєва у вирішальному матчі поступились 2-0 майбутнім чемпіонам з Мелітополя. Третю сходинку посіла ще одна мелітопольська команда «Біол-1» (тренер Андрій Проценко).

 

 

 

 

 

 

Голова Запорізької обласної організації «Колос» Анатолій Земляков нагородив переможця та призерів обласного турніру медалями та грамотами, а кращих гравців, якими стали Якушин Максим («Азовець»), Мацкевич Денис («Біол-1») та Четвертухін Арсеній («Спартак»), було відзначено індивідуальними призами. Кожна команда-учасниця даних змагань від місцевих спонсорів також отримала солодкі призи.