Олексій Касьянов – кращий легкоатлет України в лютому

Oleksiy Kasyanov of Ukraine celebrates as he competes in the pole vault event in the men's decathlon during the world athletics championships at the Olympic stadium in Berlin August 20, 2009. REUTERS/Phil Noble (GERMANY)

Завершилося голосування по визначенню найкращих легкоатлетів лютого в Україні.  У чоловіків найкращим визнано Олексія Касьянова, який у Сумах виграв чемпіонат України у приміщенні з семиборства з 6-м результатом сезону у світі (5979 очок).

У жінок перемогу здобула Наталія Лупу, яка у лютому у бігу на 800 метрів здобула перемоги на міжнародних змаганнях в Мадриді (2.02,76), Меці (2.00,86) та посіла друге місце на змаганнях у Торуні з 6-м результатом сезону у світі (2.00,36).

 

Нагадаємо, цього місяця одразу двоє запоріжців претендували на звання кращого легкоатлета місяця – окрім Олексія Касьянова на почесний титул претендував Михайло Кохан. Втім учасники опитування віддали перевагу досвідченому багатоборцю.

 

Опитування традиційно проводилося серед членів Ради ФЛАУ, представників ЗМІ та вболівальників (у мережі Facebook). Голоси кожної з груп при підведенні підсумків враховувалися як третина усіх голосів.